2011. március 30., szerda

Micro headset mp3 nokia samsung htc vizsga puska - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

!!!! NEM CSAK NOKIA-HOZ ÉS NEM CSAK TELEFONHOZ (MP3)!!!!
Ezzel az eszközzel folyamatosan, kétirányú telefonos kommunikációval, tökéletesen rejtve kaphatunk segítséget barátunktól! Akár egy vékony ing takarása is elegendő az induktív hurok számára, a fülhallgató pedig rövid hajúak számára is tökéletes, hiszen a mélyhallójáratban helyezkedik el, így teljesen láthatatlan!
A csomag tartalma ill. tartozékok:
1,  Indukciós hurok (ennek segítségéve továbbítja  a hangot a fülben elhelyezett teljesen láthatatlan micro headsetnek) ezen található a headset mikrofonja nagyon érzékeny így a nagyon halk suttogást is hallja a másik fél!
2,  Nokia Pop portos átalakító 2, 5mm-es jack dugóról POP portra (A pop portosrégebbi Nokia telefonokon, illetve a nagíobb tudású telefonok csatlakozója (sok kicsi rézlapocska).
3, 3, 5mm-es jack csatlakozó (legtöbb mp3-as nokia) 
4, 1 db elem 5 óra beszélgetési idő
Működési elv:
A MicroHeadset-et a mélyhallójáratba helyezve, az indukciós hurkot a nyakba akasztva, a mikrofont az ingre, vagy nyakkendőre csíptetve, összekötjük a kábelt (akár az átalakító segítségével) a NOKIA (vagy egyéb) típusú telefonunkkal. A készülék mágnesesindukció elvén alapul, tehát mágnesesjelekkel kommunikál. Mágneses erőterek a világon mindenütt jelen vannak, ezt használja ki a készülék. Halk, úgynevezett fehérzajt hall elsőre a felhasználó, ez jelzi, hogy a készülék áram alatt van, és készen áll a hurok által közvetített jelek fogadására.
A készülék hétköznapi headset elven működik fizikai kapcsolat nélkül!
Ez az EGYETLEN készülék az aukciók között, ami NEM HÁZI TÁKOLMÁNY-GÁNYOLÁS, hanem normális minőségű, mégis a LEGOLCSÓBB!!! És hogy miért? Nagy tételben vásárolom a gyártótól, így kedvezőbb árat kapok!
A legmegbízhatóbb változat több okból kifolyólag is!!
1. ) Nem BlueTooth-on keresztül kommunikál, ami nem a legmegbízhatóbb, megszakadhat, lemerítheti az elemet, egyebek...
2. ) Manapság már nagyon sok vizsga előtt ellenőrzik hogy vannak -e bekapcsolt Bluetooth készülékek a teremben és amíg ki nem kapcsolják az összeset, nem kezdődik a vizsga. Valamint a vizsga alatt is körbejárnak és ellenőriznek.
3. ) Nem fekete, amit könnyen észre lehet venni a fülben, hanem bőrszínű és egyben kisebb is a többinél, így sokkal mélyebbre lehet a fülben behelyezni, ez TÉNYLEG TELJESEN észrevehetetlen!! Az itt található kúp formájú daraboknál, amik ráadásul többe is kerülnek, kb. 30-40%-al kisebb!!!
4. ) Extra étra érzékeny mikrofon, ami a suttogást 30 cm-ről is tökéletesen továbbítja a túloldalon ülő személynek
Használat:
1. ) Két embert kíván a használata. Egy felhasználó és egy segítő fél (aki a világon bárhol lehet, mivel telefonos kapcsolatban állnak egymással). A felhasználó, rendesen felöltözve az inge alá a nyakába akasztja az indukciós hurkot, és elhelyezi a mikrofont a nyakkendő alatt, vagy egyéb helyen, a Micro Headset-et pedig a fülébe dugja, csipesz segítségével. A suttogás is jól hallható a felhasználó fülében, a segítő fél pedig nyugodtan hangosan beszélhet, csak a felhasználó fogja hallani, mivel a szerkezet csak a felhasználó dobhártyájához közvetíti a hangot.
2. ) mp3 lejátszóra előre fel lehet venni a tételeket vagy szövegeket, amit a ruha alatt vagy a zsebben elrejtve léptethetünk. Így másik fél se kell, nem kell senkiben sem megbízni.
-Ideális: zh-k, bármilyen írásbeli illetve szóbeli vizsgákra, vizsga, UV vizsga, exam, érettségire, nyelvvizsgára vagy bármilyen más használatra puskázás, puskázásra, sikeres vizsga, vizsga szett!
-!!! A hurokon mikrofon is található igy a komunikáció oda-vissza lehetséges nem úgy mint a legtöbb egyszerűbb típuson ahol csak egy diktafont (vagy mp3-at) lehet csatlakoztatni
-!!! nem bluetooth-os, így nem zavarhatja be más mobiltelefon, nem merül le idő előtt a bluetooth akkuja illetve nem fog megszakadni a kapcsolat!
!!! A headset most is készleten van! Nem kell rá heteket várnod mint a többi embernél aki itt árul! Akár leütés napján postázom!!!!
-Nagyon jó minőségű, nem ázsiai termék, hanem Szlovén (EU) gyártmány egyenesen a készítőtől!!!
KÉRDEZZ BÁTRAN SZÍVESEN VÁLASZOLOK
Az egy darab elemen kívül ami alapból jár a szetthez, vásárolható további hozzá való elem is, darabja 500 HUF. Legalább 10db vásárlása esetén 400 HUF/db!!!
A leírás részletes, és tökéletesen megfelel a valóságnak. Kérlek ennek tudatában üsd le a terméket!!!
Az Európai Unió  országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes  aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával  elismeri és tudomásul veszi.



Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 06:37
. Micro headset mp3 nokia samsung htc vizsga puska - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése