2011. december 23., péntek

Kismama edzésprogram fittness DVD - Jelenlegi ára: 680 Ft


Kismama edzésprogram DVD újszerű állapotban
Többszörösen díjnyertes egészség és fitness sorozat!
+ 1 AJÁNDÉK edzésprogram a DVD-n: Sétáljon, hogy fitt legyen!
Élvezze a terhességet jobb erőnléttel és megújult energiával!
A filmünkben bemutatásra kerülő program könnyű, állóképességet javító, illetve fekve végezhető gyakorlatokból áll. Fontos részét képezik az edzéstervnek az alhasat, a hátsó alsó részét és a medence környékét erősítő gyakorlatok, valamint a terhesség alatti és utáni egészség megőrzősére vonatkozó tanácsok is. A "Kismama edzésprogram" remek segítség a terhesség nehézségeire való felkészülésben, és elősegíti a gyors felépülést is.
Sétáljon, hogy fitt legyen!
A Sétáljon, hogy fitt legyen! egy nagyszerű, szülés utáni edzésterv. Részletes útmutató a sétálók számára - a sétától kezdve az erőteljes gyaloglásig. Filmünk segít Önnek felépíteni egy sétán alapuló edzéstervet, és az esős napokra is ajánl fedett helyen végezhető gyakorlatokat.
Tekintse meg további baba-mama termékeimet is ide kattintva! Ha két terméket vásárol,  kedvezményt adok! Több termék vásárlása esetén a postázás is fajlagosan olcsóbb.
_____________________________________________________
Átvétel:
Személyes átvétel megoldható Bp. -en: Kálvin tér, Fővám tér, Móricz Zs. kt., Fehérvári út környéke, Boráros tér.
Kérésére postázom, ez esetben a postaköltséget a vevő fizeti. A pénz megérkezése után tudok postázni. A felár megfizetése mellett lehetőség van elsőbbségi postázásra is. Az ajánlott postázás felára + 225 Ft. Tekintse meg további termékeimet is ide kattintva!
 


Jelenlegi ára: 680 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 15:20
. Kismama edzésprogram fittness DVD - Jelenlegi ára: 680 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése